Vi skaber de rigtige rammer

Nicolai Mehl, projektchef

Ansat i Skjøde siden april 2019

Uddannet bygningsingeniør og tømrer

 

Hvad består dit arbejde i som projektchef?

”Hos Skjøde er man som projektchef det, vi kaldes projektejer – det vil sige, at man har det overordnede ansvar for hele projektet. Det gælder særligt vores udviklingsprojekter, hvor vi kommer ind i en meget tidlig fase af projektet, hvor man stort set kun har et prospekt at gå ud fra. Her har projektchefen så det overordnede ansvar for alt fra projektering og myndighedsbehandling over kvalitet og levering til tiden til dialog med bygherren og ledelse af projektteamet.”

 

Hvad gør dit arbejde spændende?

”Det er både det at være med til at sidde for bordenden og træffe beslutninger, men også det at være involveret på projekterne lige fra begyndelsen. Jeg trives med at have et stort ansvar, jeg trives med den varierende hverdag, jeg har, og jeg trives med at levere en god service over for bygherrerne og sørge for, at de er glade og tilfredse. Helt generelt kan vi se i vores evalueringer, at vi har nogle rigtigt tilfredse bygherrer hos Skjøde. Jeg tror, det skyldes, at vi leverer til tiden og til den ønskede kvalitet hver gang, fordi vi har den rigtige organisation hele vejen rundt.”

 

Hvad gør Skjøde til en god arbejdsplads?

”Først og fremmest er der et godt socialt sammenhold. Man glæder sig til at komme på arbejde, og man er glad, når man kører hjem efter fyraften.

 

Derudover oplever jeg, at alle i organisationen er på forkant med tingene, så man undgår de der opslidende konflikter, der nogle gange kan opstå i forbindelse med store byggeprojekter. Ledelsen gør meget ud af at udvikle og fintune forskellige værktøjer og metodikker, der gør, at vi kan være på forkant med tingene. Og det drysser jo nedad i organisationen.

 

Det betyder, at hverdagen er tilpas varieret, så den ikke bliver kedelig - men samtidig er der en struktur, der gør, at man altid ved, hvad retning, man skal gå i. Og er man i tvivl, spørger man sin leder. Der findes ikke dumme spørgsmål her hos Skjøde, og lederens dør er altid åben.”

 

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice