Byggeri (hoved- og totalentreprise)

Byggeprojekter er kernekompetencen i Skjøde. Vi udfører hoved- og totalentrepriser på alle former for byggerier – lige fra almene boliger og plejehjem til erhvervsdomiciler og detailbutikker. Vores medarbejderstab tæller erfarne projekt- og byggeledere med sans for at få et byggeri til at glide. Med fem årtiers erfaring fra et utal af byggerier er Skjøde derfor en solid partner, som med sikker hånd leder og udfører alle projektets faser – fra den indledende rådgivning til det færdige kvalitetsbyggeri. 

Renovering

Nyindretning, miljørenovering og ombygning er blot nogle af de typer renoveringsopgaver, vi mestrer hos Skjøde. Vi udfører renoveringsarbejdet med fokus på funktionalitet, kvalitet og tidssvarende materialer – dog altid med respekt for den eksisterende bygnings arkitektur. Og forud for enhver renoveringsopgave sørger vi for at gøre vores forarbejde så grundigt, at tidsplaner og budgetter altid er realistiske og afstemte med kundens konkrete behov.

Projektudvikling - fokus på investor

Vi mener selv, at evnen til at udvikle funktionelle og perspektivrige byggerier er blandt vores største styrker i Skjøde. De kompetencer sætter vi for alvor i spil, når vi i fællesskab med investorer udtænker den gode projektidé og fører den ud i virkeligheden. Vi er altid omhyggelige – og til tider kritiske – i vores sparring med investoren. På den måde skaber vi en fælles forståelse af de funktioner, som den konkrete bygning skal understøtte. Det er efter vores opfattelse grundlaget for ethvert vellykket og rentabelt projekt.